Joystick Logitech Extreme 3D Pro

Pret:120 LEI
Categorie:Anunturi computere
Tip:Vanzari
Data postarii:18-06-2015
Continut:Caracteristici:

Precizie
Cercetarile au aratat ca zborul avansat se reduce la instincte si timp de reactie. Pentru a ajuta pilotii, baietii nostri din laborator au proiectat Extreme 3D Pro, rezultand un control natural cu o singura mana, cu o amprenta la sol a dispozitivului mai mica.

12 butoane programabile
Extreme 3D Pro are toate comenzile la indemana si exact acolo unde doriti astfel incat puteti sa va pastrati ochii la orizont. Fiecare buton programabil poate fi configurat pentru a executa comenzi simple simple sau macro-uri complexe care implica mai multe apasari de tastatura si apasari de mouse.

Hat switch 8 directii
Rapid si usor in a comuta de la punctele de vedere la arme si mai mult, comutatorul cu 8 directii este proiectat pentru a surprinde cu exactitate comenzi de specialitate specifice simulatoarelor de zbor.

Declansator cu foc rapid, blocati si lasati liber.
Trageti de declansatorul Extreme 3D Pro cat de repede vreti sau aveti nevoie, si fiti sigur ca fiecare miscare a degetului va fi capturata fara sa pierdeti nimic.

Priza confortabila, bucurati-va de zbor!
Zburati intr-o misiune sau omorati mai multi dusmani in confort, chiar si dupa ore de actiune. Curbe sculptate sprijina si iau forma mainii pentru multe ore de zbor confortabil.

Stabil, baza cu greutate
Un studiu amplu a aratat ca avand un joystick care aluneca peste tot in mijlocul actiunii este in detrimentul performantei.

Nu prezinta urme de uzura insa are mici zgarieturi.Functioneaza perfect! Ideal pentru pasionatii de simulatoare zbor. Pret PC Garage 200Lei. Se vinde la 120Lei usor neg. Accept si schimburi.

Imagini

Joystick Logitech Extreme 3D Pro
Joystick Logitech Extreme 3D Pro

Recomanda acest anunt

Detalii utilizator

Nume:ar87ace
Email:ar87ace@yahoo.com
Adresa:Arad
Telefon:0741429134
Membru din:30-11--0001
Total anunturi:14 »Vezi toate anunturile acestui utilizator

Mesaje

Nu exista comentarii